Dialoog

Niet weten kan een bron van inspiratie zijn.....

“Kennis brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal.”
Albert Einstein

 

Dialoog sessies                                                                                                         
Denken zoals Einstein…

Zijn er onderwerpen waar je graag met gelijkgestemden over in gesprek zou willen raken?  Gesprekken waarbij het niet belangrijk is wat de uitkomst is, maar dat er gesproken wordt en samen gedacht. Vanuit wat je al weet, maar zeker ook vanuit wat je nog niet weet? Waar je begeleid wordt om zowel je gevoel, verstand, je verbeelding als je intuïtie aan te spreken? Niet alleen de oppervlakte van een gesprek maar ook de onderstroom te volgen? 

We zijn in onze samenleving zo gericht op alles wat (wetenschappelijk) verklaarbaar of meetbaar is, dat er maar weinig plekken zijn waar het onbekende nog een plek heeft. En waar je origineel kan (leren) denken. Een plek waar wetenschap en spiritualiteit in een creatieve samenhang geplaatst worden, zoals ook Einstein dat deed. 

En een plek waar de vraag waarom je bij elkaar bent, precies de reden is waarom je bij elkaar bent. 


Een goede dialoog: 

– biedt plaats aan alles en iedereen, ongeacht kleur, sekse, filosofische overtuiging of gemoedstoestand. 
– werkt vitaliserend
– is creatief
– en verbindt

Zoek je zo’n plek?  En zoek je medestanders om samen op onderzoek te gaan? 
Mail of bel me dan of er bij jou in de buurt een groep is die aansluit bij wat je zoekt. 

Of heb je al een groep en/of een thema en zoek je een begeleider? 
Bel me voor de mogelijkheden. 


Neem gerust contact met me op voor advies, meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Kennismaken?

Maak je keuze

Jetske, jij bent een warme, prettige persoonlijkheid met een scherp oog voor detail en verstand van processen waar mensen, teams en organisaties doorheen gaan. Die combinatie maakt je voor ons als bedrijf een waardevolle sparringpartner. Je beheerst op een kalme, vanzelfsprekende manier technieken om ons als oprichters en directieleden ‘in het nu’, ‘bij onszelf’ en ‘bij de kern van onze droom en ons bedrijf’ te brengen en te houden. We komen gemakkelijker op de laag van de verbeeldingskracht, het onbewuste en verstaan dankzij jou inmiddels beter wat daar gebeurt. Minder weergeven

Miranda

Directeur, Binnenstebuiten groei & ontwikkeling

“Voor mij lever je elke keer weer op dat ik stil sta bij hoe mijn leven loopt en hoe ik mijn dromen, plannen en ideeën beter in de wereld kan zetten. Je daagt mij uit om verder te kijken en het diepe in te gaan. Ik word soms ook stil van je omdat er nog zoveel is en zoveel mogelijk blijkt. In die stilte kan ik dan zoeken naar wat voor mij echt van belang is.”

Lotte Vogel

Actrice

“Jetske heb ik leren kennen als een bevlogen docent/trainer. Een heldere presentatie kenmerkte haar optredens waarbij zij jaloersmakende pedagogische en didactische kwaliteiten koppelde aan een zowel zeer persoonlijke als professionele insteek. Met respect en aandacht voor een ieder wist zij een kwalitatieve impuls te geven aan inbreng uit de groep studenten zodanig dat een ieder hiervan profijt had.”

Pieter de Kuijper

Docent

Contactformulier

6 + 11 =