Workshop – In de mist

Bekenen door
49 49 people viewed this event.

Over de worstelingen met je idealen, psychische ongemakken en onze natuur

We zijn nagenoeg allemaal op zoek naar succes en worden bewust en onbewust overal aangespoord dat als we positief zijn en hard werken, we dat succes ook daadwerkelijk kunnen bereiken. 
Ook de reclamewereld en sociale media houden ons een leven voor waarin we 24 uur per dag gelukkig kunnen zijn, 365 dagen per jaar. Onbewust krijgen we zo de boodschap mee dat als dit even, of een wat langere periode niet lukt, we de mist in gaan en iets fout doen. 

Mist komt voor in vele mythen en verhalen en vertegenwoordigt een overgangsgebied. Een gebied waar de hoofdpersoon verdwaald is, zijn vertrouwde wereld is weggevallen, het niet meer weet en geconfronteerd worden met zompige moerassen en de monsters en draken van de psyche. Helaas heeft ‘het onbekende’ en ‘niet weten nauwelijks nog plek in ons moderne drukke leven. We moeten de hele dag aan staan, antwoord (kunnen) geven en actief zijn. 

Maar juist de natuur laat ons zien dat het geen 365 dagen per jaar zomer is, dat alles zich in cycli beweegt en dat er een dag en een nacht is. 

Wil je meer weten over een aantal universele wetten die je kijk op het leven kunnen veranderen en zien en ervaren dat onze natuur niet gek is, dus jij ook niet? Kom dan naar de workshop ‘In de mist’ bij Goodmood.

Event registration closed.
 

Datum en tijd

15-11-22 @ 18:30 to
15-11-22 @ 21:00
 

Inschrijven tot

15-11-22