jetskeosterthun.nl uit de lucht...

Als je na de herfstbazaar onderweg was naar mijn nieuwe site (www.jetskeosterthun.nl)
klik dan hier om alvast een kijkje te kunnen nemen. 
Maandag 27-11 rond 17 uur is hij weer normaal te bereiken.

Hartelijke groet, Jetske

In de afgelopen 2 jaar heb ik met veel plezier en intensief aan een boek gewerkt. Het ligt op dit moment bij een aantal uitgevers ter beoordeling. Hieronder vindt je de flaptekst

In de mist

Als je durft te zijn waar je van weg wilt ben je thuis

“You may say I’m a dreamer, but I am not the only one.”

Imagine -John Lennon

Stel dat wat je mist, alles te maken heeft met je missie?
Stel dat onze patronen er niet zijn om te doorbreken,
maar in op krachten te komen?
Stel dat we de wereld opnieuw kunnen verzinnen?

In de mist is een ode aan onze natuur. Het is een geruststellend boek voor alle zinzoekers, die zich bij tijd en wijlen eenzaam kunnen voelen en lijden aan wie ze weten dat ze kunnen zijn òf denken te moeten zijn. Voor iedereen die iets wil leren over de relatie tussen idealen en patronen, spanning en verlichting en wil thuiskomen in zijn eigen hart.

Het rijke gebied van onze Psyche, waar al eeuwen over gedicht en geschreven is, is verworden tot diagnoses en modellen. Psyche is onteerd, de wereld van het hart gepsychologiseerd. Als we in psychische nood de weg naar ons eigen hart niet meer kunnen vinden, door ons onvermogen met pijn, onzekerheid of spanning te zijn, laten we haar verweesd achter.

In de Mist is een reis door het onrijmbare gebied tussen alles in, waar het leven nog niet in kaders is gevangen. Een wereld waar liefde, angst en wijsheid wonen en waar mythes, kunst en verhalen hun oorsprong vinden.

Jetske Osterthun is Psychosyntheticus. Ze was in de leer bij het Instituut voor Psychosynthese, de Universiteit van Amsterdam, een Archetypisch psycholoog, een Centrum voor rouw en verliesverwerking, een sjamaan, een kabbaliste, een historicus & esoterist en een mysterieschool. En ze was programmadirecteur, gaf les, begeleidde directies, (jong) volwassenen, begeleidend professionals en schrijft. Dit is haar eerste boek.