Intensieve individuele begeleiding voor idealisten, uitvinders, wereldverbeteraars, zoekers, dwalers, en andere nieuwsgierigen

“Mensen zijn niet zoiets als instant noedels. Ze zijn niet in 3 minuten klaar. Ze zijn iets natuurlijks en daarom moeten ze lang en geduldig worden groot gebracht.”

Het leven is meer dan wat we aan de oppervlakte zien. Het in momenten weten en voelen van die diepte, of je eigen of andermans potentie kan net zo mooi als frustrerend zijn. Vooral als het soms niet helemaal lukt aan dit weten gehoor te geven. Er is zoveel ruis, er zijn zoveel meningen en we hebben zo geleerd om op adviezen van de buitenwereld in plaats van signalen uit onze binnenwereld te koersen.

Als dit een langere periode gebeurt, raakt het hart in isolement. Het leven kan tijdelijk grijs of vlak worden. Aan de oppervlakte soms nog prima in orde, met leuke vrienden en een studie of goede baan, maar diep van binnen roept er iets om verdieping, gezien en/of ontwikkeld te worden.

Bij Bureau blikopener openen we de blik naar ‘onder de waterspiegel’. In alle trajecten kijken we naar

  1. waar je voor (op)staat en hoe je missie en gemis met elkaar samenhangen.
  2. jouw rode draad en blauwdruk: wie je in wezen altijd al bent en zult zijn. 
  3. wie je bent in relatie de wereld om je heen 
  4. wat deze inzichten van je vragen kwa innerlijke of uiterlijke ontwikkeling.

Als je wilt weten waar ik me door laat leiden klik dan hier

Het behendig omgaan met de wereld van onze visie(oenen), zó dat je visie blijft jouw blijft bezielen en bij anderen opwekt in plaats van oplegt, vraagt gedegen training van innerlijke en uiterlijke vermogens.

“Jetske is een warme, prettige persoonlijkheid met een scherp oog voor detail en verstand van
processen waar mensen, teams en organisaties doorheen gaan. Ze heeft ons geleerd continu te investeren in tijd en aandacht voor onszelf, voor reflectie en het van daaruit koers bepalen, beslissingen nemen en voortbewegen.”

Miranda

Directeur, Binnenstebuiten groei & ontwikkeling