Intensieve individuele begeleiding voor leiders, opleiders en begeleiders

“Mensen zijn niet zoiets als instant noedels. Ze zijn niet in 3 minuten klaar. Ze zijn iets natuurlijks en daarom moeten ze lang en geduldig worden groot gebracht.”

Kijken, ijken, leiden en voorleven….

Net als onze kinderen kijken onze klanten en medewerkers veel meer naar wat we ze voorleven dan wat we tegen ze zeggen. Hoe hoger je in de hiërarchie van een organisatie staat en hoe meer mensen je begeleidt, hoe groter het effect van je handelen zal zijn. Het is dan ook belangrijk dat je je als leider, meer dan wie dan ook:

  • Bewust bent wie je als mens en leider bent en waar je voor (op)staat. Wat jouw visie is, op je leven en werk, welke waarden hierin doorklinken en hoe dat bijdraagt aan het doel van de organisatie.
  • Bewust bent wat je zowel feitelijk (bewust) als in de onderstroom (onbewust) op mensen overbrengt en bekwaam bent om zowel op beide niveaus de invloed uit te oefenen die nodig is.
  • Kennis en inzicht hebt van je eigen persoonlijke dynamiek, twijfels, ambivalentie en patronen.
  • Je blijft beseffen dat alles wat je doet, dienstbaar is aan de mensen met wie je werkt, je klanten en daarmee het doel van je organisatie. 


Het hele traject is er op gericht om je in bovenstaande, in relatie met jouw leerdoelen, te begeleiden.

Als je wilt weten waar ik me door laat leiden klik dan hier

Het behendig omgaan met de wereld van onze visie(oenen), zó dat je visie blijft jouw blijft bezielen en bij anderen opwekt in plaats van oplegt, vraagt gedegen training van innerlijke en uiterlijke vermogens.

In dit traject leer je dat.

“Jetske is een warme, prettige persoonlijkheid met een scherp oog voor detail en verstand van
processen waar mensen, teams en organisaties doorheen gaan. Ze heeft ons geleerd continu te investeren in tijd en aandacht voor onszelf, voor reflectie en het van daaruit koers bepalen, beslissingen nemen en voortbewegen.”

Miranda

Directeur, Binnenstebuiten groei & ontwikkeling