Als je wilt weten waar ik me door laat leiden klik dan hier

”Het abstracte denken leert ons patronen te zien in feiten, die op het eerste gezicht geen samenhang vertonen. Dit vermogen patronen te zien lijkt de volgende stap die de collectieve mensheid moet zetten”

Diana Whitmore

leiders | mastermind/intervisie sessies

Wijze leiders sessies

De plek van een gedreven leider, docent of begeleider kan eenzaam zijn. Als drager van een visie van ‘hoe het zou kunnen zijn’, word je in de praktijk dagelijks geconfronteerd met hoe het nog niet is en ben je niet zelden het projectiescherm voor wat mis gaat. Voel je gesteund. Laat je inspireren door andere leiders. Groei als professional en als mens in een mastermind/intervisieachtige setting met andere kartrekkers, koers uitzetters en gedreven professionals. → Lees meer

leiders | individueel & intensief

Ritme in (bege) leiderschap

Ik heb ieder jaar een aantal plaatsen voor intensieve individuele begeleiding. In zo’n traject krijg je een opleidings en begeleidingstraject op maat. Met heldere leerdoelen geformuleerd in een plan. Ik fungeer als spiegel, sparringspartner, strategisch adviseur, coach en inspirator en je werkt aan het verfijnen en verwezenlijken van je visie en ontwikkeling van innerlijke vermogens rond leiderschap. Geïnteresseerd? Maak een afspraak voor een gratis telefonisch kennismakingsconsult van 45 min. 

 

Onderwijs en bedrijfsleven

Interactieve lezingen, opleiding en managementadvies

Naast de individuele- en groeps- wijze leiders sessies, wordt ik zowel in het bedrijfsleven als welzijn en onderwijs gevraagd voor management advies bij complexe vraagstukken en het maken van plannen of opleidingstrajecten voor het inbedden van nieuwe visies, methodes of mind-set. Daarnaast verzorg ik interactieve lezingen gevolgd door een workshop of dialoogronde. Benieuwd? Maak een afspraak voor een telefonische kennismaking. 

Jetske's professionalism as coach but above all as motivator is of world class quality. She has an unstoppable energy and enthusiasm that rubs off on everyone who is associated with her. Her cultural sensitivity creates an all inclusive atmosphere where everyone feels fully empowered to contribute and strive for personal and collective life fulfillment. I have rarely come across a person like Jetske in my almost 30 years as an international HR executive. I can therefore recommend her highly to help you and your people to strive for the right balance in life.

Wim Dufourné

Partner at NGL Executives

Contactformulier

5 + 13 =